Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Gestionarii fondului locativ sunt așteptați…

Gestionarii fondului locativ sunt așteptați la „Termoelectrica” S.A. pentru a oferi informații despre noul mecanism de repartizare a consumului de energie termică

Sursa: Termoelectrica

În contextul aplicării modificărilor regulamentului privind furnizarea energiei termice, precum și în conformitate cu prevederile legii cu privire la condominiu, „Termoelectrica” S.A. face apel către gestionarii fondului locativ despre necesitatea de încheiere a unui nou contract de furnizare a energiei termice, se arată în comunicatul Termoelectrica.

În scopul asigurării proprietarilor și posesorilor unităților din condominiu gestionat cu servicii de termoficare de calitate și în termen, ,,Termoelectrica” S.A. invită gestionarii fondului locativ să se prezinte la sediul Furnizorului (str. Tudor Vladimirescu, 6), pentru semnarea contractului.

„Menționăm că încheierea contractului, în conformitate cu noile reglementări, va genera un șir de beneficii pentru gestionarul fondului locativ: fiecare proprietar și posesor al unităților din condominiu se consideră parte la contract în calitate de consumator și vor fi facturați direct de către furnizor”, scrie Termoelectrica.

Actele necesare pentru întocmirea noului contract sunt: cererea în formă liberă, copia Extrasului din Registrul de stat al persoanelor juridice, act ce confirmă dreptul de proprietate sau gestiune a imobilului, copia buletinului de identitate al conducătorului, informația cu privire la rechizitele bancare și informația cu privire la proprietarii încăperilor locative/nelocative din cadrul blocurilor locative  pentru care se încheie contractul de furnizare a energiei termice.

„Termoelectrica” S.A. asigură cu agent termic 664 de gestionari ai fondului locativ.