Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Incendiu la un bloc…

FOTO Incendiu la un bloc din capitală. Cinci echipaje de salvatori și pompieri, la fața locului

Sursa foto: IGSU

Un incendiu a izbucnit luni seară, 3 iunie, într-un apartament de pe strada Drumul Viilor din capitală. Trei persoane de la etajele superioare ale blocului au fost evacuate, fiind evitată intoxicarea acestora cu produsele de ardere, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri. Mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului cuprins de flăcări au ars.

„(…) Potrivit primelor informații, flacăra deschisă a fost observată de la etajul 4 al unui bloc de locuit cu nouă nivele. Imediat, la fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului.

În timpul intervenției, salvatorii au evacuat trei persoane de la etajele superioare, evitând intoxicarea acestora cu produsele de ardere. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 18:23. La moment angajații IGSU lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului”, se spune într-un comunicat al IGSU.

Sursa foto: IGSU

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.