Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Directorul „Telefilm Chișinău” îl acuză…

Directorul „Telefilm Chișinău” îl acuză pe directorul general TRM, Vlad Țurcanu, de hărțuire. „Eu n-am primit nici salariul”

Foto: Mircea Surdu/ Facebook

Directorul „Telefilm Chișinău”, jurnalistul Mircea Surdu, îl acuză pe directorul general al Teleradio-Moldova (TRM), Vlad Țurcanu, de hărțuire. Acesta susține că are și probe care ar demonstra cele spuse. Declarațiile au fost făcute pe 22 mai, în cadrul ședinței CSD, când a fost audiat raportul directorului „Telefilm-Chișinău”.

„Directorul general al companiei, eu consider că ne hărțuiește, hărțuiește Telefilm-Chișinău, pot proba aceste lucruri”, a declarat Mircea Surdu în cadrul unei ședințe.

Acesta a mai spus că nu a primit răspunsuri la demersurile sale luni întregi. Totodată, el mai susține că angajații Telefilm sunt discriminați în salarizare, iar de la 1 iunie, Țurcanu vrea să reducă și mai multe posturi de la Telefilm.

„Eu n-am primit nici salariul după evaluare, cel pe care trebuia să-l primesc”, susține Surdu.

UPDATE/

Solicitat de Ziarul de Gardă pentru o reacție la acuzațiile de hărțuire lansate de jurnalistul Mircea Surdu, directorului general al TRM, Vlad Țurcanu, a punctat:

Nu primesc lecții de la unul care, atunci când era directorul televiziunii, primea indicații de la Vasile Botnari”.