Principală  —  IMPORTANTE   —   Detalii noi pe cazul dentistei…

Detalii noi pe cazul dentistei din R. Moldova, ucise la Brăila: aceasta era amenințată cu moartea și plănuia să-și cumpere un pistol

Sirsa foto: Antena Observator

Femeia de 41 de ani care activa ca medic stomatolog în orașul Brăila și a fost găsit moartă în propriul cabinet era amenințată cu moartea, relatează  digi24, cu referire la surse din anchetă. Din acest motiv, doctorița și-a luat recent permisul de port armă și urma să își cumpere și un pistol.

Doctorița locuia cu soțul său într-un cartier cu reputație proastă din Brăila. În ultimele luni aceasta era amenințată constant, după ce intrase într-un conflict cu câțiva indivizi din cartier. În trecut, aceștia ar fi intrat chiar peste ea și soțul ei în apartament.

De frică, femeia a urmat un curs de port armă. Aceasta obținuse deja permisul și urma să își cumpere un pistol.

Potrivit surselor digi24, cea care a găsit trupul a fost femeia de serviciu, care urma să facă curățenie în cabinetul stomatologic. Aceasta l-a sunat ulterior pe soțul victimei, care a și telefonat la 112.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor. Potrivit , soțul victimei a fost și el audiat, însă împotriva lui nu a fost formulată nicio acuzație.

Femeia în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a primit mai multe lovituri de cuţit. Inițial, presa locală scrie că cadavrul femeii a fost descoperit de către soțul acesteia. 

Mai mulţi martori au fost audiaţi pentru a găsi un suspect, însă momentan nu există un bănuit.