Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Deranjament la rețeaua de contact strada…

Deranjament la rețeaua de contact strada A. Pușkin intersecție cu strada București. Programul circulației transportului public la data de la 17 septembrie

Foto: Primăria Chișinău/Telegram

Primăria Chișinăul informează că este afectată circulația mai multor troleibuze din cauza unor deranjamente, la rețeaua de contact strada A. Pușkin intersecție cu strada București. Mai multe unități de transport, staționează. Serviciile de intervenție se află la fața locului. 

Astfel:

  • Ruta nr. 2: circulă pe str. Gheorghe Asachi – P. Halippa – str. Ismail;
  • Ruta nr. 3: str. V. Lupu – str. A. Șciusev – Tracom – retur spre Buiucani;
  • Ruta nr. 10: 
  • Spre Telecentru: str. Mitropolit Gavriil B. Bodoni – str. Columna – str. V. Alecsandri;
  • spre Buiucani: str. Gheorghe Asachi – str. Ismail – str. București – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
  • Rutele nr.  7, 12, 25, 16 si 32 circulă până la str. Columna; 
  • Ruta nr. 28 spre Poșta Veche pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
  • Ruta nr. 36 circulă pe str. Ismail (tur-retur)
  • Ruta nr. 24 spre Ciocana: str. Gheorghe Asachi – str. Ismail str. Bucuresti – str. Ciuflea – bd. Stefan cel Mare și Sfânt. 

Totodată, Primăria Chișinău informează că, în urma alunecărilor de teren survenite pe strada Podul Înalt în urma ploilor abundente din ultimele zile, circulația autobuzelor din zonă este afectată.

Astfel, rutele de autobuz nr. 24, 31 și 38 circulă cu ocolire în direcția retur după cum urmează: de pe str. Podul Înalt – str. Otovasca – str. Negrești – str. Uzinelor – în continuare pe traseul stabilit.

Conferința Ministerială a Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova

Primăria Chișinău informează că pe parcursul zilei de marți se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări ale anumitor rute de transport public la indicația agenților de patrulare.

Măsura este luată de poliție, în contextul desfășurării celei de-a V-a ediții a Conferinței ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Moldova (MPP), la care participă demnitari străini, ambasadori acreditați și alți Înalți Oaspeți din 38 de țări și 20 de organizații internaționale, care vor vizita instituțiile de stat ale R. Moldova.