Principală  —  IMPORTANTE   —   Deflagrație într-un apartament din centrul…

Deflagrație într-un apartament din centrul capitalei. O persoană a fost rănită și transportată la spital cu arsuri la mână și la față

Într-un apartament de pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală a avut loc e explozie în această dimineață. Potrivit Inspectoratului General de Situații Excepționale, deflagrația a avut loc la etajul doi al unui bloc și a deteriorat atât apartamentul în care a avut loc, dar și alte 2 locuințe alăturate.

În urma exploziei a avut de suferit un bărbat de 36 de ani care se afla în casă și care a primit arsuri pe față, mâini și circa 23% a suprafeței corpului, fiind preluat la spital de un echipaj medical.

Pompierii și salvatorii au intervenit cu utilaje speciale pentru a se asigura că între dărâmături nu se afla și ale victime. În urma cercetărilor s-a dovedit că în urma exploziei a suferit o singură persoană.

Potrivit primelor investigații deflagrația a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi conectat aragazul. Circumstanțele cazului și prejudiciile urmează a fi stabilite.