Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   O ambulanță a fost lovită…

O ambulanță a fost lovită de un BMW în timp ce transporta trei pasageri accidentați. O persoană a decedat

Sursa foto: IGP

Un dublu accident a avut loc miercuri, 19 iunie, în raionul Șoldănești. Potrivit IGP, o ambulanță care transporta trei pasageri accidentați, a fost tamponată de un BMW, iar în urma impactului, unul dintre pasageri a decedat.

Polițiștii din Șoldănești au fost sesizați, miercuri, 19 iunie, despre producerea unui accident rutier în apropierea sat. Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești.

Potrivit poliției, șoferul unui Mercedes Sprinter de 35 de ani nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat cu un Ford, condus de un bărbat de 64 de ani locuitor al satul Recești, raionul Șoldănești, având ca pasageră pe o femeie de 65 de ani. 

În urma accidentului rutier, ambii conducători auto și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind  transportați de către echipajul SAMU spre spitalul raional Șoldănești.

Ulterior, echipajul SAMU deplasându-se pe o stradă a orașului Șoldănești spre spital, a fost tamponat de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, care preliminar nu a acordat prioritate ambulanței.

Ca urmare a accidentului rutier felcerul din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pacientul, conducătorul Fordului, a decedat.

Toți conducătorii mijloacelor de transport au fost supuși testării alcoolscopice, acestea fiind negative.

Pe cazuri sunt pornite procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.