Principală  —  IMPORTANTE   —   CNAM a demarat procedura de…

CNAM a demarat procedura de procurare a serviciilor medicale pentru anul 2025

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) a lansat luni, 16 septembrie, procedura de depunere a actelor în vederea procurării de servicii medicale pentru anul 2025. Astfel, prestatorii de servicii medicale care doresc să ofere servicii în cadrul asigurării obligatorii de asistență medicală (AOAM) pentru anul 2025 urmează să depună dosarul la CNAM până în data de 21 octombrie 2024, se arată în comunicatul instituției.

Modalitatea de prezentare a ofertei a fost stabilită prin Ordinul nr. 192-A din 11 septembrie 2024 al directorului general al CNAM cu privire la inițierea procedurii de contractare a prestatorilor de servicii medicale în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul 2025.

Solicitanții de a se încadra pentru prima dată în sistemul AOAM vor depune actele la sediul central al CNAM. Prestatorii de servicii medicale care sunt încadrați în sistem vor depune cererea-tip, cartela-tip, oferta conform tipurilor de asistență medicală şi, după caz, vor actualiza actele din dosar.