Principală  —  Ştiri   —   Cinci echipaje de pompieri au…

Cinci echipaje de pompieri au intervenit la stingerea unui incendiu în Chișinău. Flăcările au distrus utilaj tehnic și un automobil

Sursă: Telegram/ IGSU

Cinci echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit joi, 16 mai, la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Calea Basarabiei 16/1 din capitală, la o întreprindere. Potrivit informațiilor preliminare, există pagube, însă incendiul a fost localizat.

Conform unui comunicat emis de IGSU, apelul de la serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:41. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins încăperile unui autoservice pe suprafața de 50 de metri pătrați.

Focul a distrus utilaj tehnic, dar și un automobil. Datorită intervenției operative a salvatorilor IGSU flăcările nu au obținut răspândire, fiind salvate alte încăperi ale întreprinderii cu suprafața de circa 200 metri pătrați, precum și clădirile adiacente. Flăcările au fost localizate la ora 09:55”, se arată în nota informativă emisă de IGSU.

IGSU nu raportează victime. Cauzele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.