Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cazul doctoriței moldovence, ucise în…

Cazul doctoriței moldovence, ucise în Brăila: au fost anunțate rezultatele necropsiei

Sirsa foto: Antena Observator

Moartea stomatologului din R. Moldova, a cărei corp a fost găsit în cabinetul său din Brăila, a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, existând mai multe plăgi la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocate prin lovire cu un cuţit, informează, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în urma necropsiei efectuate, scrie Agerpres.

„Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă. S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, precizează Parchetul.

O echipă formată din lucrători ai poliţiei judiciare şi criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a desfăşurat cercetări la faţa locului în vederea identificării autorului/autorilor crimei.

O femeie în vârstă de 41 de ani, care activa ca medic stomatolog în orașul Brăila, România, şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată în propriul cabinet. Femeia a primit mai multe lovituri de cuţit, în urma cărora a decedat. Momentan nu se ştie cine a fost atacatorul, însă poliţiştii au deschis o anchetă.

Victima era amenințată cu moartea, relatează digi24, cu referire la surse din anchetă. Din acest motiv, doctorița și-a luat recent permisul de port armă și urma să își cumpere și un pistol.