Principală  —  Ştiri   —   Briefing de presă organizat de…

Briefing de presă organizat de IGP în colaborare cu PA, referitor la „pregătirea acțiunilor de destabilizare și discreditare a vectorului politic european”

Colaj ZdG

Procuratura Anticorupție (PA) a anunțat, în dimineața acestei zile, despre organizarea unui briefing de presă, care va avea loc în incinta sediului Inspectoratului General de Poliție (IGP), ora 13:00, în cadrul căruia, șeful IGP – Viorel Cernăuțeanu, și șefa PA – Veronica Dragalin, vor face declarații cu privire la„pregătirea acțiunilor de destabilizare și de discreditare a vectorului politic european”.

Printr-o postare pe Facebook, Procuratura Anticorupție (PA) a anunțat despre organizarea unui briefing de presă, în colaborare cu Inspectoratul General de Poliție (IGP). Briefingul va fi susținut de șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, și șefa PA, Veronica Dragalin, la sediul IGP, începând cu ora 13:00.

În cadrul briefingului, cei doi vor oferi detalii privind pregătirea acțiunilor de destabilizare a ordinii publice și discreditare a vectorului politic european.

„Contextul: pregătirea acțiunilor de destabilizare și perturbare a ordinii publice, cu organizarea protestelor și altor acțiuni de discreditare a vectorului politic european, prin finanțări ilegale de către exponenții unei grupări criminale”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook a Procuraturii Anticorupție.