Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Biden anunță pe cine va…

Biden anunță pe cine va susține în cursa prezidențială din SUA: „Este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Haideți să facem asta”

La scurt timp după ce a anunțat că se retrage din cursa prezidențială din SUA din acest an, Joe Biden declară că o va susține pe vicepreședinta Kamala Harris, în lupta pentru Casa Albă.

„Dragi colegi democrați, am decis să nu accept nominalizarea și să îmi concentrez toate energiile asupra îndatoririlor mele ca președinte pentru restul mandatului meu. Prima mea decizie în calitate de candidat al partidului în 2020 a fost să o aleg pe Kamala Harris ca vicepreședinte. Și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Astăzi vreau să îmi ofer sprijinul și susținerea deplină pentru Kamala, pentru a fi candidatul partidului nostru în acest an. Democrați, este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Haideți să facem asta”, a scris Biden pe Twitter.

Președintele Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială a SUA din 2024. Acesta a făcut anunțul printr-o scrisoare publică pe Twitter, spunând că nu va mai încerca să obțină un al doilea mandat. Totodată, acesta a anunțat pe Twitter că o susține pe vicepreședinta Kamala Harris.

ULTIMA ORĂ Joe Biden anunță că se retrage din cursa prezidențială din SUA