Principală  —  Ştiri   —   Bărbatul lovit mortal pe traseul R6,…

Bărbatul lovit mortal pe traseul R6, având copilul în brațe, activa la Institutul de Medicină Urgentă

Sursă foto: Facebook/ IMSP Institutul de Medicină Urgentă

Bărbatul de 34 de ani, lovit mortal pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți pe 21 iulie, având copilul în brațe, este Grigori Cojocari. Acesta activa în calitate de tehnician radiolog de urgență în cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Colegii transmit condoleanțe familiei și anunță că doctorul va fi înmormântat în satul Cubolta, raionul Sîngerei.

„În aceste momente triste, transmitem condoleanțe și sentimente de profundă compasiune soției, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Grigori Cojocari și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, se arată în mesajul colegilor acestuia.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 24 iulie, ora 9:00, în satul Cubolta, raionul Sîngerei.

Grigori Cojocari a activat în cadrul IMSP Institutul de Medicină Urgentă timp de opt ani, din anul 2016. Anterior, a activat în calitate de tehnician radiolog la IMSP Centrul medicilor de familie din municipiul Bălți Bălți.

La primele ore ale zilei de luni, 22 iulie, Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat despre accidentul care s-a produs pe 21 iulie, în jurul orei 21:50. Oamenii legii au menționat că bărbatul a decedat pe loc, iar copilul care era în brațele acestuia a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Orhei.

La fața locului, polițiștii au stabilit, preliminar, că un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul automobilul de marca Opel, a lovit un bărbat de 34 de ani „care traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe copilul său de numai un an”. Șoferul a fost testat, iar rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.