Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Ancheta pe cazul doctoriței moldovence…

Ancheta pe cazul doctoriței moldovence ucise în Brăila se apropie de final. Motivul crimei

Foto: obiectivbr.ro/captură Digi24

Ancheta pe cazul doctoriței stomatolog din R. Moldova, ucise în Brăila, România, se apropie de final. Potrivit Digi24, presupusul criminal mai este învinuit și de tâlhărie, după ce oamenii legii au stabilit că acesta a folosit telefonul victimei și cardul de credit pentru a scoate bani.

Telefonul doctoriței nu a fost găsit, dar probele arată că bărbatul i-a furat acesteia și cardul bancar de pe care i-a extras de trei ori sume importante de bani de la mai multe bancomate. Astfel, anchetatorii spun că suspectul i-ar fi luat viața femeii pentru a o tâlhări.

Bănuitul nu-și recunoaște vina. Acesta se află, potrivit presei de peste Prut, în arest preventiv.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, care activa ca medic stomatolog în orașul Brăila, România, şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată în propriul cabinet. Aceasta a primit mai multe lovituri de cuţit, în urma cărora a decedat.

Pe 20 iulie, polițiștii au reușit să îl prindă pe cel care ar fi ucis-o pe doctorița din R. Moldova. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din Brăila, căsătorit, care are patru copii. Suspectul are un trecut infracțional bogat în Germania și Franța, inclusiv fapte de furt cu violențe și uz de armă.

După necropsia femeii, au apărut informații conform cărora decesul ar fi survenit din cauza rănilor suferite în zona gâtului. Totodată, din comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, reiese și că femeia s-ar fi luptat cu agresorul ei, drept dovadă rănile descoperite pe mâinile victimei, dar și pe unul dintre picioare.