Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Interpretul Anatol Latîșev va fi…

Interpretul Anatol Latîșev va fi petrecut miercuri pe ultimul drum

Sursa foto: Gheorghe Țopa/ Facebook

Cei care vor să-și ia rămas bun de la interpretul de muzică populară, Anatol Latîșev, sunt invitați miercuri, 7 august 2024, începând cu ora 10:00, în foaierul Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al artistului.

Programul funeraliilor a fost făcut public de către colegul de breaslă al lui Latîșev, interpretul Gheorghe Țopa.

Astfel, potrivit lui, marți seara, 6 august, începând cu ora 19:00, sicriul cu corpul neînsuflețit va fi depus la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău.

Miercuri, 7 august, între orele 08:00 – 10:00 va avea loc Sfânta Liturghie și Slujba Prohodului la Catedrala Mitropolitană. Între orele 10:00 – 12:00, sicriul va fi depus în foaierul Palatului Național „Nicolae Sulac” pentru ca toți doritorii să-i poată aduce un ultim omagiu.

La ora 12:00, procesiunea funerară se va îndrepta spre Cimitirul Central de pe strada Armenească, unde va avea loc înmormântarea.

În seara zilei de duminică, 4 august, în jurul orei 19:00, s-a stins din viață artistul poporului Anatol Latîșev. Anunțul a fost făcut de către interpretul Gheorghe Țopa pe Facebook. Ulterior, mai mulți colegi de breaslă au venit cu mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.