Principală  —  Ştiri  —  Social   —   „Ai plecat spre cer...și prea…

„Ai plecat spre cer…și prea repede, prea dureros”. Artistul Anatol Latîșev s-a stins din viață

Sursa foto: Gheorghe Țopa/ Facebook

În seara zilei de duminică, 4 august, în jurul orei 19:00, s-a stins din viață artistul poporului Anatol Latîșev. Anunțul a fost făcut de către interpretul Gheorghe Țopa pe Facebook. Ulterior, mai mulți colegi de breaslă au venit cu mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Nu vom uita niciodată veselia și bunătatea acestui om deosebit, care azi a plecat la cer. Dumnezeu să-l ierte!”, se arată în postarea lui Gheorghe Țopa.

Cu un mesaj de adio a venit și interpreta de muzică populară, Lenuța Gheorghiță.

„Ai plecat spre cer…și prea repede,prea dureros. Adio dragul meu prieten, coleg și om de omenie. Îți voi duce dorul și te voi purta în gând în suflet și în gând. (…) Mă doare sufletul meu pentru că nu voi avea această posibilitate să te mai văd, să ne mai vorbim și să ne faci bună dispoziție care nu-ți lipsea nicicând. Atâtea planuri sau ruinat într-o clipă, într-un ceas rău”, a scris Gheorghiță.

O postare i-a dedicat artistului și interpreta Lenuța Burghilă.

„Tristă veste. Ne-a părăsit artistul, mult îndrăgit – Anatolii Latîșev. Zbor lin Maestre, ne ve-i lipsi, eternă amintire, Domnul să te odihnească în pace! Suflet blând, voce rară! Eternă amintire!”, se arată în mesaj.

Anatol Latîșev a decedat la vârsta de 63 de ani. Acesta era Artist al Poporului și membru al Uniunii Muzicienilor din Moldova.