Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Accident rutier în comuna Ghidighici:…

Accident rutier în comuna Ghidighici: două persoane, printre care un copil de 7 luni, au decedat, iar altele două au fost transportate la spital

Un grav accident rutier s-a produs în seara de vineri, 9 iunie, în comuna Ghidighici. Un automobil de marca BMW s-a tamponat violent într-o Skoda. În urma impactului, două persoane, printre care o fetiță de 7 luni, au decedat.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că șoferul BMW-ului, în vârstă de 34 de ani, ar fi pierdut controlul asupra volanului și, ca rezultat, s-a tamponat violent într-o Skoda, condusă de un tânăr de 25 de ani.

În urma impactului, la locul accidentului au decedat două pasagere aflate în automobilul de marca Skoda, o mamă de 32 de ani și fetița acesteia de 7 luni, iar barbatul și celălalt copil de 4 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul BMW-ului era în stare de ebrietate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.