Principală  —  Ştiri  —  Social   —   A împușcat un concetățean, în…

A împușcat un concetățean, în urma unei cerți, iar apoi a fugit de la fața locului. Suspectul, care era în stare de ebrietate la momentul faptei, reținut de poliție

Sursa foto: CNA

Polițiștii au reținut un tânăr în vârstă de 26 de ani, la scurt timp după ce acesta ar fi împușcat un locuitor al orașului Ștefan Vodă, fiind în stare de ebrietate, și a fugit de la locul faptei, informează oamenii legii.

Cazul a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00. Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată de către vânzătoarea unui magazin, care a comunicat că ar fi auzit o ceartă între doi barbați, după care a urmat o împușcătură.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 39 de ani, locuitor al orașului Ștefan Vodă. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„Imediat polițiștii au declanșat operațiuni speciale de identificare a suspectului care ar fi efectuat împușcătura și care s-a eschivat de la fața locului. La scurt timp bărbatul a fost identificat, localizat și reținut.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 26 de ani din orașul Ștefan Vodă, iar arma din care s-a tras este deținută legal”, transmite Poliția.

Fiind testat alcoolscopic, s-a constatat că suspectul se afla în stare de ebrietate.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. A fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor. În cadrul acțiunilor de urmărire penală urmează a fi stabilite toate circumstanțele.