Principală  —  Blog  —  Viața redacției   —   Vino să învățăm să câștigăm…

Vino să învățăm să câștigăm împreună. Redacția ZdG este în căutarea unei persoane pentru funcția de manager vânzări publicitate

Redacția ZdG este în căutarea unei persoane pentru funcția de manager vânzări publicitate. Vrem să lucrăm împreună cu comunitatea de business, să oferim spații de promovare pentru afaceri, produse și idei, să câștigăm împreună parteneriate, încredere și bani. 

Persoana pe care o căutăm are bune abilități de comunicare, este deschisă, sociabilă, și poate explica avantajele promovării pe platformele ZdG, o entitate media cu reputație bună, care respectă etica și corectitudinea, oferind expunere la o comunitate mare pe diverse platforme.

Managerul de publicitate crează campanii, abordează entități economice, face planuri de promovare individuale pentru clienți, urmărește realizarea obiectivelor, analizează datele și ajustează planurile în baza succeselor relevante. 

Pentru o mai bună realizare sarcinilor, redacția ZdG va asigura un training de câteva zile, realizat de un expert din România, alături de care vom învăța să realizăm campanii, să abordăm entități economice și creăm planuri și să monitorizăm progresele. 

Acceptăm începători sau persoane cu experiență, important e să existe dorința de a încerca experiențe noi și de a munci alături de echipa ZdG.

Persoanele interesate sunt solicitate să trimită un CV și un scurt mesaj care ar descrie motivarea de implicare în această funcție și așteptările salariale. Mesajele sunt așteptate la adresa: angajare.zdg@gmail.com