Principală  —  RECOMANDAT   —   DOC/ ZdG. Raport de activitate…

DOC ZdG. Raport de activitate pentru anul 2023: Cifre, impact, provocări, sprijin financiar, parteneriate și ce urmează în 2024

În 2023, ZdG a fost cel mai abonat ziar din R. Moldova. Potrivit unui sondaj național realizat de Magenta Consulting la solicitarea Internews, în ceea ce privește știrile politice și evenimentele din țară, ZdG este cel mai de încredere în rândul populației care citește ziare măcar o dată la două săptămâni (28% în 2022, cu o creștere de 15% față de sondajul similar din 2020).

În 2023 am avut un tiraj mediu lunar de 15 346 de exemplare, acesta fiind cel mai mare tiraj mediu lunar din istoria noastră de 19 ani. Remarcăm și faptul că ZdG, ediția tipărită, a depășit ca tiraj edițiile de limbă rusă ale ziarelor elaborate la Moscova, aceasta fiind dovada că cetățenii Moldovei preferă să aboneze un ziar de investigații, făcându-și alegerea în favoarea informării calitative.

Vedeți, mai jos, raportul de activitate al ZdG pentru anul 2023 cu date despre audiență, impact, provocări, sprijin financiar și ce urmează.

Raport de Activitate Zdg 20… by Victor Moșneag

Vă mulțumim că sunteți cu noi.