Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Cum ești bruscat când…

VIDEO Cum ești bruscat când încerci să-i adresezi lui Vlad Plahotniuc o întrebare incomodă

Liderul PDM, Vladimir Plahotniuc a fost ținut de către paza sa departe de orice întrebări incomode ale presei. Bodyguarzii nu au permis reporterei ZdG să se apropie de acesta, în timp ce se afla la mitingul din PMAN, pentru a-i adresa o întrebare.

Vldimir Plahotniuc, care până vineri făcea negocieri cu Igor Dodon în vederea formării unei coaliții de guvernare, astăzi, pe scena din PMAN, a acuzat șeful statului de trădare de patrie și a cerut acestuia să-și prezinte demisia. Liderul PDM a invocat că timp de trei ani acesta nu a făcut nimic pentru cetățeni și că partidul pe care-l conduce neoficial este sponsorizat de Federația Rusă.

Reportera ZdG a încercat să-i adreseze președintelui PDM întrebarea: „Cum a luptat anterior împotriva lui Igor Dodon?”, având în vedere că până ieri, acesta nu a replicat șefului statului despre inactivitate în funcția pe care o deține.

Unul dintre participanții la protest, dar și bodyguarzii lui Vlad Plahotniuc, au bruscat reportera ZdG și nu i-au permis nici să se apropie de politician.

În timpul aceluaiași protest PDM, fostul deputat democrat Cornel Dudnic a bruscat reportera Ziarului de Gardă. Cornel Dudnic a rupt rucsacul reporterei Aliona Ciurcă, după ce l-a apucat cu mâna, în timp ce jurnalista mergea la o distanță de câțiva pași în fața sa.