Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Fără ședințe publice ale serviciilor…

Fără ședințe publice ale serviciilor Primăriei Chișinău. Cum motivează noul primar interimar

Foto: basarabia.md

De când capitala are un nou edil interimar, la Primăria Chișinău nu au mai fost organizate ședințe publice ale serviciilor instituției, care aveau loc, tradițional, luni, la ora 08:30. Contactat de ZdG, Adrian Talmaci a spus că ședința operativă a serviciilor Primăriei va fi organizată în altă zi, fără a preciza când.

Primarul general interimar al capitalei susține că serviciile Primăriei se vor întruni, însă fără presă, iar „mai târziu” vor fi făcute publice.

„O vom organiza doar cu serviciile, în altă oră și în altă zi. Noi avem multe de discutat, avem multe chestiuni de hotărât. Le vom face și publice, dar mai târziu. Trebuie să ne clarificăm cu toate chestiunile noastre și apoi le vom face și publice. O să vă anunțăm”, a declarat Talmaci pentru ZdG, menționând că este la o ședință și nu mai poate vorbi.

Secretarul interimar al Consiliului municipal Chişinău (CMC), Adrian Talmaci, a preluat atribuțiile de primar general interimar la 8 iulie, după ce, la 4 iulie, Ruslan Codreanu a fost demis de CMC.

Alegerile locale generale vor avea loc la 20 octombrie.

Foto: basarabia.md