Principală  —  IMPORTANTE   —   Corneliu Furculiță, liderul fracțiunii PSRM…

Corneliu Furculiță, liderul fracțiunii PSRM a depus un denunț la procuratură pe numele lui Ștefan Gațcan: „Am notat și alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputați din fracțiunea PSRM”

Liderul fracțiunii PSRM anunță că a depus un denunț în privința coruperii fostului său coleg, Ștefan Gațcan și îi cere acestuia să depună mandatul de deputat.

Corneliu Furculiță spune că a notat în denunț și despre tentativele de corupere a unor deputați PSRM. „La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conținutul denunțului deocamdată nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca și întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atât pe cei care cumpără deputații cu milioane de dolari, cât și pe alesul care și-a vândut mandatul”, a scris Corneliu Furculiță pe pagina sa de facebook.

Potrivit unor informații, socialiștii au protestat în această seară în fața casei de locuit a deputatului. Deputații PSRM se declară revoltați de atitudinea fostului lor coleg și îi cer să demisioneze. Asta după ce la amiază, au protestat în fața clinicii deținute și fondate de Gațcan.

„Repet, Ștefan Gațcan trebuie să renunțe la mandatul de deputat, obținut prin munca și efortul echipei PSRM”, mai scrie Furculiță pe pagina sa de facebook.